Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tudnátok segíteni?
Tudom felelőtlen döntés volt, és tisztában vagyok vele és többet ilyet nem lesz. Azt szeretném kérdezni, hogy három percre sem ha berakta gumi nélkül barátom, előtte attorolte magát, illetve két napja nem volt orgiája, azaz elelvezése, akkor lehetek terhes? Pisilt is előtte, én kimostam zuhanyzásnál magam, amennyire csak lehetett de para az ott van sajnos bennem, erős paranoia, azt mondta lehetetlen hogy terhes legyek. Tegnap este történt ez, és kérem a negatív válaszolók ne kommentáljanak, mert én is tisztába vagyok a hülyeségemmel, és többet ilyet nem engedek és csinálok.
A segítséget előre is köszönöm.
Nem túl valószínű, hogy terhes lehetsz ettől, ha pedig még esemény utánit is beveszel (időben!), akkor a terhességi teszt teljesen felesleges.
Amit leírtál, azért az elég körültekintő alkalmazása a megszakításos közösülésnek, amennyiben tényleg időben kivette, nyugodt lehetsz. Ha mégsem vagy az, akkor tabi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!