Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fogamzásgátló hasmenés menstruáció?segítség?
Sziasztok!
3 éve szedek fogamzásgátlót most nemrég 2 hónapja nem tartottam meg a 7 napos szünetem (Diane 35mg) szedek ,akkor nem volt menstruációm ugye.Aztan normálisan folytattam és tartottam és szünetet. Majd a következő levelnel volt párszor hasmenésem(közben persze szexuálisan is néha aktív voltam)
A menstruációm ezek ellenére megjott de 2 nappal hamarabb,és furcsállom mert amióta szedem azóta napra pontosan megjon és mindig 7 napig tart.
[ ] Ma van már a 8.nap és meg mindig verzek egy nagyon picit..Ha már megjott r nem terhességrol van szó hanem esetleg másról?valakinek volt valami hasonló tapasztalata? Felfogom keresni a nőgyógyászt,csak kíváncsi vagyok a ti tapasztalatokra.
ezek teljesen normális dolgok nem értem min problémázol 🤣
a hasmenés menstruációtól is lehet, vagy össze sem függ a fogamzásgátlóval csak ettél valamit ami ezt váltotta ki.
az hogy előbb jön meg par nappal vagy késik kicsit szintén teljesen normális.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!