Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Szedjem, vagy ne szedjem?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szedjem, vagy ne szedjem?

Figyelt kérdés

amikor én elkezdek szedni egy levelet...beszedem az elsőt...nővérem is egyidőbe veszi be mint én...ő most ott tart hogy még 8 tabija van vissza...

én ott tartok hogy nekem 11... de összesen 6-ot nem vettem be!

Ma megjött a mestruációm. :S

Nem tudom mit csináljak.. szedjem be a maradékot? vagy ne?? hm??

2010. aug. 31. 16:08
 1/3 anonim ***** válasza:
Minek neked fogamzásgátló, ha folyton elfelejted? Telefon emlékeztető! Különben azokat már ne szedd be, mert megzavarja a már amúgy is kissé megtébolyult ciklusodat! Legközelebb azért próbáld meg mindet bevenni!
2010. aug. 31. 16:45
 2/3 anonim ***** válasza:
48%
Ha még arra em vagy képes, hogy a tablettát minden nap beszedd időben, akkor mi a francért szeded? Ne haragudj már, de ez szánalmas. Menjél el szépen az orvoshoz, és mondd meg neki, hogy sikerült össze vissza szedned a tabit, és ajánljon vmi más módszert, mert ehhez hülye vagy.
2010. aug. 31. 17:30
 3/3 anonim ***** válasza:
arra nincs eszed hogy bevedd de másra van...idióta
2010. szept. 1. 17:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!