Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Óvszer mellett terhesség?
Köszönöm a válaszokat!
Még érdekelne mások véleménye/tapasztalata is :)
Ha gumi felhúzása előtt volt benned a barátod, akkor van esély esetleg a terhességre. De ez sok összetevős:tényleg akkor volt-e az ovulációd, van-e elegendő spermaszáma a barátodnak, és volt-e ondomaradvány a húgycsőben.
Amikor a 2. gyereket terveztük, 8 hónapig próbálkoztunk, csak védekezés nélkül. Egyszer a számított ovu után 5 nappal szexeltünk, akkor fogant meg a kissrác. :) Szóval ezt sima naptárral nem lehet biztosan kiszámolni.
Kb.annyi idősen, mint most ti, egyszer volt egy szakadásunk a párom körme miatt. Egyből éreztem, hogy jobb lett, ki is vettem. Szaladtunk 48 órás tablettáért, pedig el sem élveztem benne. Arra volt jó, hogy hónapokra fölborította a hormonokat.
Mi egyébként csak gumival csináljuk, mindig benne élvezek el. Az ovu előtti 4-5 napot és az utáni 2 napot legtöbbször kihagyjuk, ennyi szünetet kibír az ember.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!