Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tartok a fogamzásgátló gyógyszer szedésétől, félek, hogy nagyon elhízok, hajlamos vagyok rá. Mit tegyek?
Ma már nagyon alacsony hormonztartalmú tabik is vannak.Anyukád annakidején valszínűleg a triregolt szedte.
Én is hajlamos vagyok hízásra,de egy grammot nem híztam a tabitól,pedig nem kísérleteztem mindenféle étrenddel.
De amikor elmész dokihoz akkor mondd meg neki,h hajlamos vagy hízásra,és nem akarsz elhízni a tabitól.Ő így majd olyan tabit ír fel,de készülj fel,h azoknak borsosabb ára van.(Amit én szedtem az 6ezer volt/3hónap,és ennél vannak még jobbak is.)
Beszélj a nőgyógyiddal. Sajnos ha a hormonjaidat zavarja össze, hiába figyelsz az étkezésre :S
Ha ennyire félsz a tablettától, beszélj a barátoddal. Válasszatok más védekezési módot. Pl. óvszert.
Én is hajlamos vagyok a hízásra és amióta szedem (4 éve)kb. 8 kg jött fel!! Úgyhogy ennyit az "alacsony hormontartalomról"!!
De egyátalán nem biztos, hogy te is hízni fogsz tőle! Próbáld ki! Szedd egy évig és majd meglátod! Ha hízol 2-3 kg-ot, az semmi! Ha többet, akkor meg abbahagyod vagy felíratsz másikat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!