Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért lehetett ez az óvszer ennyire olcsó? 299forint volt 24 darab. Igaz nem egy nagy márka (preventivo) de szerintem amire kell megfelel. Még az se lehet hogy nem sokára lejár hiszen 2014ig jó.
Figyelt kérdés
2010. aug. 30. 21:33
11/14 anonim válasza:
figyu ha bevállt... sokan írják, hogy kiszakadt a durex.. na puff. nagy márka, minden áruban, márkában van hiba. s ha ilyen olcsó, s mágis bevállt, ne aggódj. mi se durexet használunk hanem LOVe-ot, s semmi panaszom rá... míg a durexről jobb nem mesélni
12/14 anonim válasza:
nézd meg a hátúlját,nincs e ráirva hogy made in china!
13/14 anonim válasza:
preventivo...800ért vettem 12 db-ot...1ből 1 elszakadt...mehettünk tablettáért...szerintem inkább adj ki 1500-at 12db lifestyle-ért mint 5200-at tablettáért...és még megóvhatod magad egy kellemetlen éjszakától is...nekem ez a véleményem.
14/14 LidoKain válasza:
Ha állandó partnered van olcsóbban kijössz, ha a lány elkezd tablettát szedni, mint durexezel...kivéve persze, ha maradsz az olcsó óvszernél és nem mész bele! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!