Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehetséges mégis terhesség?
Symicia fogamzásgátlót szedtem 1 hétig de nagyon felerősítette a migrénemet ugyhogy abbahagytam.Akkor volt megvonásos vérzésem, elkezdtem megint szedni 2 szemet vettem be de nem bírtam úgyhogy végleg abbahagytam. Azóta nem volt megvonásos vérzésem se,a menstruációm sem jött meg, 3 napja késik. Végig védekezés nélkül voltam a párommal.
Csináltam egy tesztet negatív lett.
#2 Rendesen akkor kezdtem el szedni a menstruaciom elso napjan (júli. 27-én), akkor 1 hétig szedtem, majd aug. 8.án, 9.én bevettem 2 szemet, elakartam kezdeni :/ ezután hagytam abba, de ezután is együtt voltunk a párommal...most 26.án kellett volna megjönnie, de már 3 napja késik. Ma csináltam tesztet, de negatív ugye.
Tudom, hogy nem szabadott volna így össze vissza szednem, de nem találtam jobb megoldást az elviselhetetlen migrén miatt, csak az azonnali abbahagyást. Nem lehet, hogy a rendszertelen szedés miatt felborult a hormonháztartás és emiatt késik? :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!