Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ciklus 24. Napján teherbe esés?
Tegnap sajnos ejfel korul ugy alakult, hogy kiaszakadt a gumi...
Gyereket nem akarunk.
A ciklusom 24. Napjan voltam, 28-30 napos szokott lenni, jovo het kedd-csut kozott kellene megjonnie.
Altalaban szoktam erezni a peteeresem, kb a 13.-14. Napon (folyassal), a honapban kicsi verzes volt a 14.-en, ami 18-a volt. Ezt elnezve termeketlennek kellene most lennem...
Valtottam ma ki Ellaone tablettat igy is, viszont soha nem vettem be ilyet, felek ettol is...
Erdemes inkabb bevenni, biztos, ami biztos?
A 24. napon fogant a gyerekem, 28 napos ciklusom volt. Úgyhogy én bevenném, ha nagyon fontos, hogy még NE legyen gyerek.
Más kérdés, hogy már 1.5 éve gyúrtunk a gyerekre, de nem sikerült, a ciklusvégi, minden mindegy - alapon szexből elég nagy meglepetésünkre mégis "találat" lett. Középidős hasfájásom rendszeresen megvolt, az LH - teszt azonban mindig negatív lett. Kb 16 - 18. napig csináltam, utána már nem - vagyis nekem egész biztosan csak 20. nap környékén volt valahogy ovulációm (azt azóta sem értem, hogy ha a hasfájást az okozza, akkor nálam mi cskinálta, ha nem a peteérés.(?))
Nagyon köszi! Igen, a felidos barnazasom nekem is a 13-14. Napnal szokott lenni, kb 1 hete erzem is a menstruacios mellnovekedest, puffadast, igy remelem nem lesz gond.
Be is vettem vegul a valaszod elott még. Remélem fog hatni.
Furcsa ez a női test.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!