Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehetek terhes ha a fogamzásgátló tabletta első szemét elfelejtettem bevenni a 7 napos szünet után?
Szerdán véget ért a 7 napos gyógyszerszünet. Tegnap (csütörtökön) kellett volna bevennem az első szemet, de teljesen elfelejtettem. Csak ma (pénteken) jutott eszembe. Ezért ma délben az első szemet pótoltam, majd délután a másodikat bevettem ahogy szoktam.
Viszont az olvastam a gyógyszer tájékoztatóján, hogy ha az elmúlt 7 napban védekezés nélkül közösült, akkor a terhesség nem kizárható.
Mi az elmúlt 7 napban 3 alkalommal együtt voltunk.
Valaki esett így teherbe?
Van rá esély, hogy terhes lehetek?
Sajnos csak egy hónap múlva tudom meg, addig nem tudok tesztet csinálni, de nagyon izgulok.
Egyébként lassan 3 éve szedem a Dienille-t.
12 órán belül, volt hogy megcsúsztam és sosem volt belőle baj.
Volt valaki olyan szerencsés, hogy több mint 24 órával csúszott meg de nem lett terhes??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!