Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van esélye a terhességnek vagy nem?
Múlthéten hétfőn nemtudtam be venni a gyógyszeremet mert nemtudtam ki irattatni időbe ezért csak kedden délelőtt pótoltam kb 13órás késéssel
Előtte való héten csütörtöktől megvolt a vérzésem viszont az alatt 2szer is le feküdtünk a barátommal viszont óvszerrel mert csak úgy mentem bele
Ahogy emlékszem nem szakadt ki biztosan és kis lyukat se vettünk észre viszont ha volt akkor lehetséges a terhesség
Mert a gyógyszerem utasításán az volt ha előtte való hét napba volt aktus akkor lehetséges a terhesség
Sokat gondolkodtam hogy ki irjam-e hátha volt valakivel hasonló
Az értelmes normális válaszokat előre is köszönöm
Ha gumi nélkül szexeltek és kimaradt egy szem, akkor sincs baj. Mert ugye ha szünetet tartasz benne 7 napig, 7 napon át is véd. Ezért 1 nap kiesés semmi.
Néha nekem is kimarad egy szem, de nem pótolom, hogy másnap kettőt kelljen bevennem. Ha elfelejtettem egyszer, akkor sincs gond. Ne aggódj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!