Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyi idő után kellene váltanom? Mit mondjak az orvosomnak?
Figyelt kérdés
Missee fogamzásgátlót szedek több, mint 1 éve, és semmi baj sem volt vele...eddig.
Mostanában egyre többször előfordul áttöréses vérzés a hónap minden időszakában. 1-2 naptól kezdve 2 hétig is húzódott már.
A mennyiségét ahhoz tudnám hasonlítani, amikor a mensi utolsó napjaiban már csak barnás vérzés jelenik meg. Nem sok, de pont elég, hogy zavarjon.
Ez lassan 3 hónapja így megy, és nem tudom, mit tegyek. Azt hittem, el fog múlni, viszont már kétlem.
2021. aug. 8. 21:35
1/2 anonim válasza:
Szerintem itt nem igen fogsz hiteles, szakmai választ kapni, hacsak nőgyógyászok nem szoktak ezen az oldalon olvasgatni. Fontos, hogy egy szakembertől tájékozódni, ha valami rendellenességet tapasztalsz, hívd az orovosod
2/2 anonim válasza:
Ezt mond el az orvosodnak amit leírtál, hogy áttöréses vérzésed van 3 hónapja. Ha 3 hónapja fennáll, akkor nem fog magától megszűnni, mindenképpen javasolt lenne egy kivizsgálás! Nagy gond nincs, de utána kellene nézni, rutin uhg + labor.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!