Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Olvastam pár helyen, hogyha fogamzásgátlót szedek, később nehezebben (esetlen nem is ) eshetek teherbe ez mennyire igaz? Mennyire befolyásolhatja? 16/L
Figyelt kérdés
2010. aug. 28. 23:25
1/7 anonim válasza:
háát hallottam ilyesmit én is, de szerintem ez nem igaz. csak közvetlen azután nem tudsz hogy leálltál vele szerintem
3/7 anonim válasza:
Olvastam hogy valakinek nem indul el újra a peteérése. Nekem is ilyen, már lassan másfél éve nem szedem, de még mindig 3 havonta jön meg. Szerintem ez nem ritkán fordul elő.
4/7 Leila3 válasza:
Én biztosan tudom ismerösöm által hogy mivel 5-6 évig szedte az fogamzásgátlót szünet nélkül,ezért nem lehet már gyereke.
5/7 anonim válasza:
Szia! Valóban lehetséges, épp a minap foglalkozott ezzel egy kérdés itt és sokan írtak példát, meg most előttem is írtak páran. Én többek között ezért sem szedek tablettát.
6/7 anonim válasza:
Nekem anyum szedte a 80-as években azokat a hormon bombákat. 2 egészséges gyereke van.
Aki nehezen, vagy egyáltalán nem tud teherbe esni, nem lehet, hogy a probléma már a gyógyszer szedése előtt is fennállt? Nem akarom védeni a gyógyszergyárakat, hiszen abban van a legtöbb pénz, lásd sertésinfluenza.
7/7 anonim válasza:
Az esetemben elötte nem volt probléma,mikor abbahagytam lett.A tabletta megszünteti a peteérést.Ha mázlid van a szervezeted rögtön helyreáll és a tabletta elhagyása után magától beindul a peteérés.Ha nincs szerencséd,akkor vagy vársz és reménykedsz vagy elmész orvoshoz és továbbra is reménykedsz,hogy legalább egy olyan hónap legyen,amikor van peteérés,hogy végre te is anya lehess.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!