Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kétszer is hamarabb szedtem be a fogamzásgátló tablettát. Okozhat bajt?
Sziasztok!
Lassan 1 éve szedek fogamzásgátlót, és eddig minden új levelet egy szombati napon kezdtem el.
Meg akartam azonban változtatni a vérzésem kezdetének napját, így a betegtájékoztatóban leírtak szerint egy nappan lerövidítettem az előző 7 napos szünetet, és szombat helyett pénteken kezdtem el az új levelet. Ennek következtében a következő megvonásos vérzésem is 1 nappal hamarabb jelentkezett, pont, mint ahogy szerettem volna.
Na de most véletlenül az ezután következő levelet nem ugyanúgy pénteken, hanem csütörtökön kezdtem el szedni. Van egy alkalmazásom letöltve a telefonra, ami direkt ezt számolja, de valamiért annyira biztos voltam benne, hogy aznap kell, hogy utána sem néztem...
Okozhat ez gondot, hogy két egymást követő ciklusban is változtattam a kezdés időpontján? :( Vagy csak annyi, hogy a következő vérzésem még egy nappal hamarabb jön majd.
Kicsit megijedtem, előre is köszi a segítséget.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!