Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehetek terhes?
A menstruációm július 13án jött meg,majd 5 napig tartott. Ma szexeltem védekezéssel,(július 27) viszont parázok.
Az együttlét után ellenőriztük az óvszert,nem volt lyukas,és nem is oda élvezett.
Nagyon félek,hogy terhes leszek,mivel pont most vannak a "termékeny" napok..
Kérlek segítsetek!!
Nem vagy terhes, ne aggódj.
Ha nem szakadt ki a gumi, akkor nem kell félned!
Ha úgy alakul, hogy nem akarod megtartani, akkor is van segítség. Családsegítő központnak elmondod az indokaidat - és van még egyházi felmentés is az abortusz okozta esetleges bűntudat alól.
Az viszont gond, hogy valamiért nem érzed biztosnak a párkapcsolatodat és mégis eljutottatok a testi együttlétig... én sosem hoztam magam ilyen helyzetbe. Mindig nagyon vigyáztam.
Egyedül egy gyereket felnevelni rendkívül megterhelő. Édesanyám is lelkileg megsínylette ezt a helyzetet, ezt adta tovább nekem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!