Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ugye nem lehet baj? :S (többi lent)
Figyelt kérdés
Júlisuban megjött6.-án aztán voltam együtt fiúval(13.-án)(védekeztünk) és megjött 30.-án.Most kellett volna megjöjjön hétfőn (23)(védekeztük)de voltam együtt fiúval(hétfőn).Még mai napig nem jött meg csak kedden fájt a hasam és a fejem.szerintetek baj lehet? vagy csak azért késik mert nagyon ideges vagyok miatta?2010. aug. 28. 11:39
1/3 anonim 

válasza:

Nyugi, en is szoktam idegeskedni ilyenek miatt,pedig mi is vedekezunk. Szerintem nem leht gond, ha vedekeztetek,es nem kerult beled se sperma,se elovaladek.
Amit tanacsolni tudok,hogy nyugodj meg,mert ha idegeskedsz nem fog meg megjonni. Ha esetleg segit, kerdezd meg egyik baratnodet,vagy valaki tapasztaltabb szemelyt akiben bizol,hogy o is nyugtasson meg.
Remelem segitettem. :)
2/3 anonim 

válasza:

Ha védekeztetek és nem szakadt ki a gumi, akkor nem lehet gáz. 5nap késés belefér. Ha még jövőhétre se jönne meg, akkor tesztelj.
3/3 A kérdező kommentje:
köszike hogy nyugtattattok már megjött:)
2010. aug. 29. 21:19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!