Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit ajánlotok fogamzásgátló tabletta helyett?
5 hónapja szedem, szerencsére probléma nélkül, ( vérvételen voltam felírás előtt) viszont rengeteg rengeteg rosszat olvastam róla, ezért váltani szeretnék. Óvszert, pesszeriumot nem szeretnék, hasonlóan kényelmes megoldást keresek,mint a tabi, hormonmentesen. A legszimpatikusabb megoldás a spirál,viszont úgy tudom, azt csak szülés után teszik fel, ezért az nekem nem megoldás. Pharmatexet sem szeretnék, arról is sok rosszat hallottam.:( “időben kihúzni” dologgal pedig semmiképp nem akarok kockáztatni.
21 éves vagyok, terhességmegelőzés a cél, hosszú távon. Köszönöm előre is a tanácsokat.:)
Gumi.
De ha ennyire félsz mindentől akkor szimplán ne szexelj.
A spirálba is ugyanúgy van hormon. Hormonmentes megoldás az a pesszarium, de szerintem elég macerás, a rézgyöngy, és a gumi. Ezenkívül hormonos megoldás az a hüvelygyűrű, kevesebb hormont tartalmaz jóval mint a gyógyszer nekem ez vált be a legjobban.
De nem igazán értem ha nem okozott semmi problémát a gyógyszer, nem változott a vérképedben semmi akkor miért akarod abba hagyni.
Pontosan, van hormonmentes spirál amit feltesznek szülés előtt is akár.
De szerintem is a tabletta a legkényelmesebb. Viszont tény, lehetnek mellékhatásai. Nem azonnal. Én hat évig szedtem, és most hagytam abba mert tönkrevágta a libidómat. Nem egycsapásra, hanem szép fokozatosan. Így most marad az óvszer, bár nem szeretem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!