Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pharmatex vélemények?
Figyelt kérdés
2021. júl. 23. 16:59
1/5 anonim válasza:
Szerintem nagyon túl van árazva, nagyon nem éri meg. Talán a gumi is olcsóbb, igaz én tabit szedek. Vannak ugyan ilyen készítmények más márkától is, azok nem tudom mennyivel lehetnek rosszabbak. És hát elég vegyes véleményeket lehet hallani róla, hogy mennyire biztoságos. Én nem mernék kizárólag ezzel védekezni.
3/5 anonim válasza:
A kúpot egy évig használtuk. Jó mélyre lehet felhelyezni és jobban oldódik mint a tabletta. Nekünk bevált.
Fontos, hogy a használati utasításból mindent pontosan be kell tartani!
4/5 anonim válasza:
Felejtsd el, hacsak nem óvszerrel, pesszáriummal együtt használnád.
5/5 anonim válasza:
Nekünk bevált mindig, amikor használtuk. Óvszert utàljuk, tablettàt nem akarok szedni.
De fontos minden utasítást betartani, nem viccből van leírva. Azoknak nem hatékony akik nem tartják be rendesen. Az már nem a gyógyszer hibája.
Ha félsz, kombináljàtok megszakítàssal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!