Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Használt már va. Aki ilyen...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Használt már va. Aki ilyen óvszert?

Figyelt kérdés

Vettem egy Durex Performa óvszert ,kíváncsi vagyok milyen .

Viszont ugye ez helyi érzéstelenítőt tartalmaz 5 százalékban.

Használt már valaki esetleg ilyen óvszert,ha igen tudna írni tapasztalatot,vagy hogy mégis milyen?

Ja és mielőtt még félreértés lenne nem azt kérdeztem,hogy hogy néz ki az óvszer :D és nem is azt hogy ha kipróbálom megtudom mert ilyeneket én is tudok! :D

2010. aug. 27. 16:07
 1/5 Foorty ***** válasza:

De nemértem... ha megvetted akkor úgyis használni fogod, ergó kiderül, hogy milyen is. vagy csak felvágsz, hogy te már szexelsz, ami csak egy kiskorúra vall.

Amúgy érzéstelenítő = tovább bírod mer kevésbé izgat.

2010. aug. 27. 16:11
 2/5 anonim ***** válasza:
Hat egyszer kiprobaltuk. Annyira kevesbe izgatott a lidokain, vagy mi van a sikositoba keverve, h azt ereztem, vesztek a kemenysegbol. Sz.r volt. Jobb volt az ilyen mentolossal, mert az is husit, erzestelenit, de bizserget is.
2010. aug. 27. 16:40
 3/5 anonim ***** válasza:
É lányként nem nagyon élveztem, van valami benne, amit nem bírok, csípett. Viszont a pasi "sokáig" bírta vele (sajnos).
2010. aug. 27. 16:58
 4/5 A kérdező kommentje:
nem,nem azért írom hogy felvágjak,csak még ilyet nem használtunk és érdekel kinek milyen tapasztalat volt már vele :)
2010. aug. 27. 18:49
 5/5 anonim ***** válasza:
basszus, én ezt kipróbálom!!!! Ez komoly, hogy ilyen?
2010. szept. 11. 23:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!