Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fogamzásgátló mellett teherbe esni?
hello!
pontos időpontokat nem tudok mondani, de én is így születtem...anyám szedte a gyógyszert, aztán jöttek a terhesség tünetei, és hormonproblémákkal kezdték kezelni...aztán kiderült hogy nem hormonprobléma, ha nem én vagyok az...ezt tőle tudom, hogy mi, mikor, hogy volt arról nincs több infóm...

hát igen, akkor biztos nem lehet teherbe esni, ha nem szexelünk,:) de azt meg ki bírja ki.....:)
amugy szerintem is függ a gyógyszertöl,igaz én a legolcsóbbat szedtem,meg amire a legtöbben mondják,hogy ócska régi,őskövület(tri-regol)-de nekem bevált.

Szia, én is a tri-regolt szedtem, két év után estem teherbe..ráadásul a drnő téves diagnózist állított fel, szerinte hormonzavarom volt. mivel a menstruáció elmaradásán kívül semmilyen jel sem utalt a terhességre, így az csak akkor derült ki, amikor megmozdult...
de szerintem velem van baj, mert egy másik terhességem pl. spirál mellett fogant meg..
huu, hát igen sajnos van ilyen is:(
én 2 évig szedtem a tri-regolt, hallottam rola én is sok rosszat, de nem lettem terhes....remélem ezután sem leszek:)
a fogamzásgátló 99%-ban véd állítólag
de hát jah.. ott van az az 1%... :S:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!