Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Fogamzásgátló mellett teherbe...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fogamzásgátló mellett teherbe esni?

Figyelt kérdés
volt olyan aki rendesen szedte a gyógyszert,(mindig ugyanabban az időpontban,nem hagyott ki 1et sem) és mégis teherbe esett? irjon,aki igen és hogy mennyi idö után lett terhes! köszi
2010. aug. 27. 16:04
1 2
 1/11 anonim válasza:
57%

hello!

pontos időpontokat nem tudok mondani, de én is így születtem...anyám szedte a gyógyszert, aztán jöttek a terhesség tünetei, és hormonproblémákkal kezdték kezelni...aztán kiderült hogy nem hormonprobléma, ha nem én vagyok az...ezt tőle tudom, hogy mi, mikor, hogy volt arról nincs több infóm...

2010. aug. 27. 16:12
 2/11 anonim ***** válasza:
az egyik osztálytársam úgy fogant h az anyja szedte rendszeresen , normálsian a foggamzásgátlót és pff mégis , ez azt szerintem elég gáz:S
2010. aug. 27. 16:12
 3/11 A kérdező kommentje:
hát az.én is hallottam pár ilyen esetről,azért kérdezem.volt munkatársam 3 évig szedte a gyógyszert(Tri-regol) és 3 év után lett terhes...utána meg elvetélt, a következö terhességénél-akkor is szedte a gyógyszert.
2010. aug. 27. 16:20
 4/11 poetic ***** válasza:
Nem 100%-os a fogamzásgátló hatása. Függ a Nő és a pasi szervezetétől/"adottságaitól" is.
2010. aug. 27. 16:39
 5/11 szazsi94 ***** válasza:
Nem vagyok benne biztos, de szerintem még függ a fogamzásgátló minőségétől is, és ilyen félelmeim nekem is adódtak, de akivel beszéltem még erről, azt mondta, hogy manapság már nagyon ritka, régen nem voltak ennyire fejlettek, de azért még manapság is ott van az a pár %, de semmi sem biztos:) csak az ha nem élünk nemi életet:D akkor tuti nem esünk teherbe xD :S:)
2010. aug. 27. 18:16
 6/11 A kérdező kommentje:

hát igen, akkor biztos nem lehet teherbe esni, ha nem szexelünk,:) de azt meg ki bírja ki.....:)

amugy szerintem is függ a gyógyszertöl,igaz én a legolcsóbbat szedtem,meg amire a legtöbben mondják,hogy ócska régi,őskövület(tri-regol)-de nekem bevált.

2010. aug. 27. 18:41
 7/11 mariann@ válasza:
Szia!Én pont erről a gyógyszerről hallottam hogy sokak teherbe estek mellette.de szerintem is a mostani gyógyszerek már megbízhatóbbak mint amik régen voltak.talán kéne kérned egy másik fajtát.én milligestet szedek 5 éve és eddig még nem volt gond de bennem is bennem van minden hónapban a félelem.mondjuk arra kíváncsi lennék hogy mikor derül az ki vagy is mennyi idő után hogy jó a gyógyszer amit szedek vagy nem?
2010. aug. 29. 16:02
 8/11 anonim ***** válasza:

Szia, én is a tri-regolt szedtem, két év után estem teherbe..ráadásul a drnő téves diagnózist állított fel, szerinte hormonzavarom volt. mivel a menstruáció elmaradásán kívül semmilyen jel sem utalt a terhességre, így az csak akkor derült ki, amikor megmozdult...

de szerintem velem van baj, mert egy másik terhességem pl. spirál mellett fogant meg..

2010. szept. 9. 21:55
 9/11 A kérdező kommentje:

huu, hát igen sajnos van ilyen is:(

én 2 évig szedtem a tri-regolt, hallottam rola én is sok rosszat, de nem lettem terhes....remélem ezután sem leszek:)

2010. szept. 10. 13:12
 10/11 anonim válasza:

a fogamzásgátló 99%-ban véd állítólag

de hát jah.. ott van az az 1%... :S:)

2010. szept. 10. 14:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!