Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Miért nem jön már meg?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem jön már meg?

Figyelt kérdés
A múlt hónapban volt okom egy kis parára, de végül megjött. Ebben a hónapban minden rendben volt szeretkezéskor, de 15-én volt a 28. nap, és még mindig nem jött meg...szóval lassan 2 hete késik. A múlt héten sátortáborban nagyon megfázott a vesém, nagy fájdalmaim vannak, az elmúlt hónapokban kórházban is feküldtem a vesém miatt. Lehet, hogy ez a baj de picit félek, nehogy terhes legyek. de akkor már lennének jelek is. Igaz akkor csináltam tesztet, és negativ lett, ami számomra pozitiv. De mégis....
2010. aug. 26. 17:59
 1/6 anonim ***** válasza:
Gondolom a felfázás miatt késik. Hogy megnyugodj menj el dokihoz.
2010. aug. 26. 18:02
 2/6 anonim ***** válasza:
Hogyan védekeztek a barátoddal? fontos ez is! De nem kell egyböl rosszra gondolnod lehet hogy megfázás vagy csak elkaptál valamit a strandoláskor... mindenképpen menj nögyogyászhoz abban semmi sincs..
2010. aug. 26. 18:16
 3/6 anonim ***** válasza:

Valószínüleg a felfázás miatt késik, de hogy teljesen megnyugodj, csinálj most is egy tesztet. Előfordulhat ritkán, hogy valaki akkor is vérzik, ha teherbe esett.

Tehát a javaslatom teszt és/vagy doki...

2010. aug. 26. 18:24
 4/6 anonim ***** válasza:
Ha 1heten belül nemjön meg, menny el nőgyógyászhoz...
2010. aug. 26. 18:42
 5/6 poetic ***** válasza:

Valószínűleg, de azért én elmennék orvoshoz :) Lehet más oka, lehet egész egyszerűen az, hogy megváltozott valami a hormonrendszeredben. Ilyenkor tudnak erre javaslatot. Nem tudom mennyi idős vagy, így nehéz körülírni csak a megfázás alapján valamit. Azt sem pl. hogy előtte szedtél-e gyógyszert, mivel az abbahagyás után szintén történhet ilyen....és még jó sok stb. :)

A Nő testében végbement változások hatással lehetnek erre, van hogy 1 menstruáció kimarad...nyilván valamilyen okból kifolyólag. Elég sok lehet, bár ehhez mélyebb kortörténet kellene :D ..és még így is egy szakorvos jobban tud rá válaszolni.

2010. aug. 26. 18:48
 6/6 A kérdező kommentje:
18 éves vagyok, és sajnos a nőgyógyászati, nefrológiai kortörténeten elég borzasztó a koromhoz képest. Az a baj, hogy a nőgyógyászokban és orvosokban már egyáltalán nem bizom. Mióta a nőgyógyász fogamzásgátlót irt fel a ciklusom rendszerezésre a hormonháztartásom összezavarodott, ugyanis allergiás voltam a tabira.
2010. aug. 26. 21:32

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!