Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Így már megnyugodhatok?...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Így már megnyugodhatok? (bővebben lent)

Figyelt kérdés
Pár napja kicsit féltem, nem vagyok-e terhes, és ezen a héten van a gyógyszermentes hetem. Ma (4.nap) megjött és megörültem, viszont olvastam olyat is hogy terhesség esetén is megjöhet. Viszont a mensim, vagyis ez a megvonásos vérzés pontosan megjött (24. napra) és olyan mint egy normális vérzés. A gyógyszeremet mindig pontosan bevettem, nem is hánytam. Szerintetek azért vegyek egy tesztet, vagy már a kérdés is felesleges volt?:)
2010. aug. 26. 08:33
 1/9 A kérdező kommentje:
Azt még hozzáteszem és ez talán lényeges is, hogy mivel a betegtájékoztatóra az volt írva, hogy 7 napig védekezzük óvszerrel, mi a 8. tabi után feküdtünk le a barátommal óvszer nélkül. Emlékszem, hogy az orvosom nem mondott semmi ilyesmit, hogy várjak egy hónapot, azt mondta hogy olvassam el figyelmesen a betegtájékoztatón leírtakat és szedjem pontosan a gyógyszert.
2010. aug. 26. 08:39
 2/9 anonim ***** válasza:
Szerintem igazán megnyugodhatsz. Úgy gondolom hogy nem vagy terhes de ha az téged megnyugtat akkor nyugodtan csiálj egy tesztet bajod nem lesz belőle :)
2010. aug. 26. 08:43
 3/9 anonim ***** válasza:

Én sem gyanakodtam rá, hogy terhes vagyok, mert

folyamatosan véreztem. Hát mégis az vagyok! Jobb, ha veszel egy tesztet! Sosem lehet tudni!

2010. aug. 26. 09:15
 4/9 A kérdező kommentje:
Ezt nem értem. Most akkor megnyugodhatok vagy sem? :S
2010. aug. 26. 09:16
 5/9 anonim ***** válasza:

Utolsó válaszoló: fogamzásgátlót is szedtél?

Milyet, mióta?

2010. aug. 26. 11:02
 6/9 anonim ***** válasza:
Egyébként mennyiért mennek mostanában a tesztek? Drágák?
2010. aug. 26. 12:36
 7/9 anonim ***** válasza:

09:15 ös... tabi mellett estél teherbe? s közben megjött a megvonásos? hány hónap után vetted észre???

amúgymeg én is parázok, nekem is megjön mindig... nem tudom ilyenkor mi a megoldás, 800 ft-ért már lehet kapni tesztet

2010. aug. 26. 13:13
 8/9 anonim ***** válasza:

utolsó vagyok... ezt egy orvos válaszolta egy ilyesfajta kérdésre:

Sokszor előfordul, hogy a terhesség első néhány hónapjában bejelentkezik a menses, de többnyire kevesebb, mint általában.

Ha a színe, a mennyisége, a vérző napok száma a szokásos, általában nem lehet mellette terhesség.

Doki

2010. aug. 26. 14:04
 9/9 A kérdező kommentje:
Köszi szépen a tanácsokat;) Egyébként semmi feltűnő változást nem tapasztalok, sőt semmilyet:D
2010. aug. 26. 15:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!