Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Dugeszoltam a kutyámmal, lehetek terhes?
Egyik este bejött a kutyám és meglátta szőrös puncimat,és elkezdte az orrával bökdösni...Hallottam már állatszexről ezért gondolom biztos dugcsizni akar.Nem volt itthon senki ezért lementem kutyapózba ő pedig hátulról dugeszolt.de belémélvezett és nemtudtam rá óvszert adni.LEHETEK TERHES?nagyon félek hogy a szüleim megne tudják.
16/L
Hát ez tényleg hülyeségnek hangzik..:D
sztemis fake.
Am én kiváncsi lennék h mi lenne ha ez igaziból történt volna meg:DxD
Ez aztán a kamu kérdés a javából.
Máskor ha ilyen sztorikat találsz ki, akkor fogalmazd meg előre, lehetőleg helyesen.
A kutya nem tud belédélvezni önszántából.A megtermékenyítés teljes folyamat végrehajtásához a nősténynek rá kell szorítania,így alakul ki kettőjük között az,hogy tulajdonképpen összeragadnak.Ezután a kan nemzőszerve lankadni kezd,és mivel a nőstény megállás nélkül szorít,a spermiumokat bent tartja,az ernyedt nemzőszerv némi idő után kicsusszan..
Ha rászorítottál,akkor készülj a medvedisznóemberekre lmao
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!