Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
15 évesen megadják nekem a fogamzásgátlói injekciót?
Figyelt kérdés
2010. aug. 25. 00:32
1/9 anonim válasza:
Először az orvos teherbe ejt aztán 10 hónpa múlva megkapod.
3/9 anonim válasza:
Nem, mert tele van hormonnal, ami a te fejlődő szervezetedet 'szétszedné', hízlal, görcsöket okoz és 100 nőből 6 terhes lesz mellette, ami nem jó arány a tablettához viszonyítva.
Tablettával jobban járnál!
4/9 anonim válasza:
ne..nehogy kérd...18 évesen voltam olyan hülye..megbántam.
5/9 anonim válasza:
Szerintem nem, mert ez sajnos nem megszakítható folyamat, mint a tabletta vagy a hüvelygyűrű, amitől ha rosszul vagy, abbahagyatják.
Ez még nem a Te fejlődő szervezetednek való
6/9 anonim válasza:
normális orvos 16 alatt nem ad fogamzásgátlót szülő tudta nélkül. Lehet, hogy találsz olyat aki beadja, de én azzal a dokival nem adatnám be.
7/9 anonim válasza:
holnap emgyke én először dokihoz tablettát iratni azzal sokkal jobban járok mindenki szerint. én bízok bennük!
15L
8/9 A kérdező kommentje:
Anyukámmal megyek orvoshoz és ő is ezt ajánlotta nekem az injekciót.
2010. aug. 25. 15:29
9/9 anonim válasza:
Szerintem felejtsd el! Nekem egy nagyon megbízható nőgygyógyász mondta ezt, bár én már szültem és és elmúltam 18. (31 éves vagyok.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!