Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Mekkora az esélye és ha nem...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mekkora az esélye és ha nem mükszik a 72 órás mit lehet tenni?

Figyelt kérdés

Barátnőmmel lefeküdtem és pózcserénél vettem észre h lyukas a gumi. Nem mentem el csak az előváladék volt meg. 48 órán belül bevette a 72 órásat. Ez 20.-án történt és ha jól tudom 28-04 között kéne lennie a rendes havinának. Mekkora az esély h teherbe esik és mit lehetne még tenni ellene?

Előre is kössz a segítséget!

2010. aug. 24. 23:45
 1/6 anonim ***** válasza:

Nem terhes.

Hülyeség vagy sem, ennyi miatt én nem borítanám fel a hormonháztartásom.

2010. aug. 24. 23:46
 2/6 anonim ***** válasza:
nálunk lecsúszott a gumi és az összes cucc bennem landolt,bevettem a 72 órás tablettát és megjött nem volt semmi "gond". elég hatásosak szerintem elvétve van,hogy nem hat de az lehet több okból fakadóan. Amúgy meg nem benne mentél el szóval nem hiszem,hogy baj lenne. Ne aggódj.
2010. aug. 24. 23:55
 3/6 anonim ***** válasza:
Biztos hogy nem terhes, emiatt tényleg felesleges volt károsítania a szervezetét egy 72 órással....
2010. aug. 25. 09:40
 4/6 anonim ***** válasza:
33%
Biztosabb volt bevenni a 72 órást, mint izgulni, hogy terhes lesz vagy nem. Mégis csak olcsóbb, mint egy abortusz.
2010. aug. 25. 10:20
 5/6 anonim ***** válasza:
52%
Ennyi erővel ne szexeljen senki, az még biztonságosabb.
2010. aug. 25. 11:03
 6/6 anonim válasza:
Vigyázz! Lehet, hogy nem fog neki megjönni rendesen, mert megzavarja a hormonjait a tabi. Nálam is ez volt. Vegyetek tesztet!
2010. szept. 4. 20:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!