Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen védekezési módszert alkalmaztok a párotokkal?
Milyen védekezési módszer vált be nektek? Párommal nem szeretnénk gumit használni, viszont a fogamzásgátló tabletta egyéb okok miatt nem megoldás számunkra. Mit javasolnátok? A naptáras módszer más okok miatt is kiesik. Viszont más egyéb ötletünk nincs. A megszakításos módszerrel az a problémánk, hogy az elő váladék, ami már az együtt lét elején van, tartalmazhat spermiumokat. És sajnos attól is lehetséges a teherbe esés. Ezeket tudva mit javasolnátok? Én csak a gumit látom megoldásnak😞 Babát nem szeretnénk egyenlőre, szóval fontos a biztonság. Minden választ köszönök!❤️
N
Nekem Mirena spirálom van. Már másodszor. Bevált. Az első mikor le lett véve, 2 hónap után terhes lettem, de ez is volt a cél... Úgyhogy bevált.
Már nem szeretnénk több babát, így újra ezt választottam. 5 évig van fent.
Gumi.
Próbáltam már a pesszáriumot,a méhszájsapkát is,de egyik sem jött be. Hormont pedig nem vagyok hajlandó szedni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!