Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pharmatex kúp ajándékba? Én adnám. 1,5 doboz. Óvszerre váltottam.
Figyelt kérdés
2021. máj. 5. 11:00
1/8 anonim válasza:
Ez most ajánlat, vagy arra vagy kíváncsi, hogy ciki-e ilyet adni a baráti társaságon belül?
2/8 A kérdező kommentje:
Ajándékba adnám.
2021. máj. 5. 11:41
3/8 anonim válasza:
Értem, de egy megbontott dobozt akarsz ajándékba adni egy barátnak?
Csak úgy?
Én amikor váltottam egy bizonyos óvszerről, megkérdeztem egy közeli barátnőmet, aki kapásból elutasította, pedig nem hittem, hogy ciki.
Sokan nem fogadják el.
4/8 A kérdező kommentje:
Én csak felajánlom. Nincsen mögötte semmi rossz szándék.
2021. máj. 5. 14:43
5/8 anonim válasza:
Igen, értem, csak nekem nem volt egyértelmű, hogy arról szól-e a kérdés, hogy a gyik-on odaadod bárkinek, akinek jól jön, vagy arra vagy kíváncsi, hogy ciki-e ezt adni ismerősnek.
Most már sehjtem, hogy a gyikon akarsz jótékony lenni, de eddig nekem nem volt tiszta.
6/8 A kérdező kommentje:
Oké!:)
2021. máj. 5. 16:39
7/8 A kérdező kommentje:
A kiírt kérdés témája tárgytalan.
2021. jún. 11. 01:27
8/8 anonim válasza:
1, 3, 5
Nem tudom mit nem értettél.
A kérdést kiíró, pontosan, érthetően fogalmazott végig...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!