Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Mi a véleményetek a megszakitá...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a véleményetek a megszakitással történö szexelésröl?

Figyelt kérdés
a barátommal igy csináltuk.22L
2010. aug. 22. 00:01
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%
Háborút akarsz kirobbantani? :S
2010. aug. 22. 00:04
 2/15 anonim ***** válasza:
0%
Én nem ítélem el, nem kezdek el oktatást tartani. Így is szoktuk. Kellő tapasztalattal, odafigyeléssel. Elég régóta. Nuku baba. Bár előváladéktól elég nehezen is lehetne...
2010. aug. 22. 00:05
 3/15 anonim ***** válasza:
0%
Miért nem használsz hőmérős módszert?
2010. aug. 22. 00:10
 4/15 anonim válasza:
63%
Valahol olvastam, hogy az előváladékban is található sperma.. nem tudom, hogy igaz-e ez, de azért nem érdemes a véletlenre bízni. :))
2010. aug. 22. 00:11
 5/15 anonim ***** válasza:
23%
Található, viszont a teherbeeséshez édeskevés. Hisz, ha csupán pár csepp előváladék elég lenne, akkor eleve feleslegessé válna az ondó/élvezésig szeretkezni.
2010. aug. 22. 00:13
 6/15 anonim ***** válasza:
71%

Van az előváladékban, és nem, nem lehetetlen a teherbeesés...

Igaz, hogy minimális rá az esély, de attól még van...!

Ismerősömék is így "védekeznek" 3 évig ment is a dolog, aztán terhes lett...ennyit erről...

Attól, hogy kicsi rá az esély, attól még VAN RÁ ESÉLY!

Én azért nem kockáztatnék, nem beszélve arról, hogy nem tudom, mi a jó végig reszkírozni az egész együttlétet is, hogy időbe kivegye...meg így a srác is hogy tudja normálisan élvezni..?

Ja aztán még a mensturációnál is remegve várjam, hogy megjöjjön...

Hát...én inkább ésszel csinálom és védekezek:D

Mert ezt nem nevezném védekezésnek...

2010. aug. 22. 00:17
 7/15 anonim ***** válasza:
68%
Én nem ítélem el, mindenkinek a maga dolga hogyan védekezik. 22 éves felnőtt nő vagy, nem egy felelőtlen tini, én is használtam, de ettől még senkinek sem ajánlom, mert kockázatos.
2010. aug. 22. 00:19
 8/15 anonim ***** válasza:
50%

[link]

Ha tudják alkalmazni, akkor jó. Viszont ez ritka, mert nem a megfelelő pillanatban érzékelik, ezért későn húzzák ki, főleg fiatal korban. Önkontroll, a saját test ismerésén függ minden. Ha ez nincs meg, óvszer vagy tabletta.

2010. aug. 22. 00:23
 9/15 anonim ***** válasza:
71%
22 évesen tényleg felnött nő.......Ha teherbe esel így akkor tartsd meg és neveld fel normális körülmények között.Ha erre nincs lehetőséged vagy nem akarod,akkor védekezz!A hülyeséged miatt ne haljon meg senki!
2010. aug. 22. 00:34
 10/15 anonim ***** válasza:
48%
Azt hiszem ez a része már az ő magánügye és nem ezt kérdezte.
2010. aug. 22. 00:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!