Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fogamzásra rá 8 napra már feszülhet a mellem vagy korai?
" peteèrèsem volt amikor együtt voltunk"
Akkor pláne lehetsz terhes.
"igaz előváladèktol nehéz lenne teherbe esni,"
Tévhit. Ugyanúgy teherbe lehet tőle esni, nem nehezebben mint amúgy.
Az előváladék nem egy vizes csepp, ami jön és kimossa az előző rend spermát...
Abban igenis vannak élő spermiumok.
4-es. Légyszíves hülyeséget ne terjessz!!! Előváladèk síkos váladèk,mint a nőknek van,ugyanaz a szerepe is. Nem termelődik ott egy db spermium sem! Ajánlom a videót az elejétől.
Én tesztelnék egyet.
Előváladéktól lettem terhes, a tablettát abbahagytam mert már babát szerettünk volna, de a biztonság kedvéért én egy évet vártam volna, hogy biztos kimenjen a tabletta minden esetleges hatása. Gumihoz nem volt hangulatunk, kb fél évvel később pozitívat teszteltem, végülis nem bántuk.
Privátra válaszolva:
Az előváladék tartalmazhat spermát úgy is, ha nem volt előtte aktus. Erről több felvilágosítást tud adni egy nőgyógyász. Terhességi gyors teszt (patikai vagy drogériai) már a 3 napos terhességet is kimutatja, de a nőgyógyász is meg tudja állapítani.
Vettem kettő tesztet. 6 nap múlva kellene megjojjon.. a teszt amit vettem az elvileg az elmaradt menstruáció előtti 6 nap már kijelzi a terhességet. Egyet ma megcsinaltam, és negatív.. a másikat majd későbbre hagyom. Remélem az is negatív lesz és mindenesetre ez egy jó lecke volt és soha többet nem leszek ennyire felelőtlen...
Köszönöm a válaszokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!