Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Megszakításos védekezésnél kb...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megszakításos védekezésnél kb mennyi idővel az élvezésem előtt szóljak a barátnőmnek, hogy szálljon le rólam?

Figyelt kérdés
2021. ápr. 18. 15:03
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
61%

A megszakításos egy módszer, amivel a fiatalok és tudatlanok szórakoznak. A védekezés pedig konkrét védekezés, mint például az óvszer.

Mond, miért nem akard felhúzni?

2021. ápr. 18. 16:30
 12/16 anonim ***** válasza:
57%
Mielött belecuppan a dákod a lányba. Akkor védekezés. Késöbb meg szinte tök mindegy, mer ugyis teherbe ejtetted ha nemzöképes vagy.
2021. ápr. 18. 17:27
 13/16 anonim ***** válasza:

A kérdező kamu.

Ezt írta nekem:

"Nem nem akarom felhúzni. Tegbao vette el barátnőm, Martina a szüzességem, egy hirtelen jött dolog volt és nem volt nálunk óvszer. Azért kérdezem mert tegnap ez történt: a barátnőm bepucsított,félrehúzta a bugyiját, a seggéhez dörzsöltem a makkom, és ettől elélveztem. Majd hatra nezett hogy kezdünk e már. Nem tudta hogy már elélveztem. Majd benyomtam neki, dugtam egy kicsit de hártanyúlt, kivette a farkam es azt mondta nem elég kemény.

A második menetben rajtam lovagolt. Mondtam hogy most jól meg fogom dugni. Amint beleült a farkamba már éreztem hogy baj van. Lovagolt kb 20 másodpercet, én közben erőlködtem hogy ne élvezzek. Szóltam neki hogy száljon le, baj van. És amint leszált én egyből spricceltem. Tehát ha egy kicsivel is lassabban reagál a barátnőm akkor belé élveztem volna egy óriási adagot.

Utána volt egy hamrmadik menetbis seggben, de az sem tartott sokáig mert ugye seggben volt.

16 F"

2021. ápr. 18. 17:29
 14/16 anonim ***** válasza:

* Azért kérdezem mert tegnap ez e már. Nem tudta hogy már elélveztem. Majd benyomtam neki, dugtam egy kicsit de hártanyúlt, kivette a farkam es azt mondta nem elég kemény.

*

* A második menetben rajtam lovagolt. Mondtam hogy most jól meg fogom dugni. Amint beleült a farkamba már éreztem hogy baj van. Lovagolt kb 20 másodpercet, én közben erőlködtem hogy ne élvezzek. Szóltam neki hogy száljon le, baj van. És amint leszált én egyből spricceltem. Tehát ha egy kicsivel is lassabban reagál a barátnőm akkor belé élveztem volna egy óriási adagot.

*

* Utána volt egy hamrmadik menetbis seggben, de az sem tartott sokáig mert ugye seggben volt.

* 16 F

Nekem ezt írta a kedves kérdező úgy, hogy nem kérdeztem.

4# vagyok.

2021. ápr. 18. 17:41
 15/16 anonim ***** válasza:
41%
Barátom az utolsó pillanat után szokta kihúzni ha alul vagyok. Ha felül akkor nem szól csak elélvez bent :D
2021. ápr. 19. 09:09
 16/16 anonim ***** válasza:

Mikor érzed hogy jönni fog, közvetlenül élvezés előtt fogd meg a csípőjét és rántsd ki amikor ő van felül. Nem bonyolult.

Amúgy, ha semmiképp nem akartok egy becsúszott terhességet, akkor megszakítás mellett legalább pharmatexet használjatok. Az biztosan kinyírja az előváladékban esetlegesen előforduló spermákat. Ez így együtt már elég megbízható védekezés. Nekünk bevált, hosszú évek óta.

2021. ápr. 20. 11:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!