Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Mi az a naptár módszeres...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi az a naptár módszeres védekezést?

Figyelt kérdés

Barátnőm mondta hogy hogy ők a párjával ezt a módszert használják védekezés képen, már 1 éve.

Én meg nem értettem hogy miről beszél, ezért utánna néztem, de nem nagyon értem az ott leírtakat.

Arra lennék kíváncsi hogy ez milyen, beválik? Más is szokta csinálni?

2021. ápr. 6. 07:00
 1/7 anonim ***** válasza:
51%
Mi csinaltuk parszor, eleg rizikos, de osszejohet. A googlebe ha beirod akkor biztos megerted, ugyanazt mondanank el itt mint amit a google is ir
2021. ápr. 6. 07:23
 2/7 Noren1989 ***** válasza:
39%

Dugàs előtt rànézel a naptàrra. Ha aznap telihold lesz, akkor sajnos nem szabad, mert szinte biztos a teherbeesés.

Viccet félretéve: felejtsd el!

2021. ápr. 6. 07:25
 3/7 A kérdező kommentje:

Én most tabin gondkozom hogy majd azt fogok szedni.

Utánna olvastam, nem csinálnám, mivel rendszertelen a menstruációm.

2021. ápr. 6. 07:47
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
menzisz előtt egy-két nappal és menzisz után 1 napig alacsony a teherbeesés valószínűsége
2021. ápr. 6. 08:25
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Nem biztonságos védekezési módszer..
2021. ápr. 6. 12:38
 6/7 A kérdező kommentje:

Akkor barátnőmnek eddig mázlija volt.

Köszönöm szépen a válaszokat.

2021. ápr. 6. 14:35
 7/7 anonim ***** válasza:

A menzesz alatt, illetve az előtte levő és az utána következő 1 hét alatt kisebb az esély a terhességre. Ezeket az időszakokat figyelve, középidőben vagy védekeznek valamivel, vagy azt az időszakot kihagyják. Ez a naptár- módszer lényege.

Rizikósnak mondanám. A ciklus nem sok nőnek tű pontos. Ez méginkább kockázatossá teszi a dolgot.

Szerintem még a megszakításos szex is biztonságosabb a naptár módszernél.

2021. ápr. 10. 22:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!