Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Nuvaringesek segítség, mert...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nuvaringesek segítség, mert bajban vagyok asszem. Mi a probléma?

Figyelt kérdés
Az a gondom, hogy kb 10 perce helyeztem fel az első gyűrűmet. viszont azt érzem, hogy a hüvelyem elülső falán picit eláll, és hiába próbálom odanyomkodni a méhszájamhoz, nem marad ott. most lehet, hogy ez viccesen hangzik, de ha fekvőhelyzetben felnyúlok, a has felőli oldalon naon érzem, hogy eláll. a másik, hogy marha kemény ez a gyűrű. a nedvességtől nem fog egy picit megpuhulni? mert így 100% hogy a párom megérzi. és még gey problémám van. most ugye menstruálok, és egyszerűen úgy érzem, nem tudom a tampont feltuszkolni. a lehető legjobb tudásom szerint tettem fel, tök figyletem, a doki is megmutatta. most akkor ez ilyen? vagy mégis én voltam a béna, előre is köszi a válaszokat.
2010. aug. 20. 12:38
 1/5 anonim ***** válasza:

Nekem mindig a doki tette fel, csak úgy a biztos:) És kicsit gyorsabban is megvolt vele mint én.

32N

2010. aug. 20. 12:43
 2/5 anonim ***** válasza:
fog.gátló tabletta!
2010. aug. 20. 12:55
 3/5 A kérdező kommentje:
fogamzásgátlót nem használhatok, mert a májam sajnos nem túl jó. örököltem. és nem javasolt a tabi. a gyűrű viszont nem károsítja a májat. de azért köszi
2010. aug. 20. 13:00
 4/5 Leila3 ***** válasza:
Én is nuvaringet használok már nagyon rég óta,és nincsen vele nekem semmilyen gondom. Valószinűleg rosszul helyezted fel,hisz nem is szabadna,hogy érezd. Felhelyezés előtt egy picit nyomkodd össze,és rendesen tedd fel,ahogy a tájékoztatóban is le van írva,szerintem nem lehet elszúrni,olyan egyszerű. Vicces is lenne havonta elmenni a nődokihoz,hogy tegye már be,mert te nem tudod,ilyen nincs,gyakorold,és majd belejössz.Tampont is lehet használni,ha megvan,csak arra vigyázz,hogyha kihúzod a tampont,akkor ne jöjjön ki a gyűrű,mert előfordul,hogy beleakad.Sok sikert!
2010. aug. 24. 09:19
 5/5 A kérdező kommentje:
köszi a választ. igen, párszor kijött atamponnal, de lemostam és visszatetem. nem érzem, hogy fentvan. csak az ujjammal éreztem, hogy nagyon kemény a karika. de azóta egyébként puhult. úgy tűnik a csomagolásból kitéve nagyon feszes még, de felhelyezés után kicsit megpuhul, és mostmár sokkal jobb. a párom viszont érzi szex közben. nem zavarja azt mondta, de érzi, hogy ott van. viszont szex után jól a helyére került :D fel lett nyomva:)
2010. aug. 26. 10:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!