Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Milyen fogamzásgátló módszert...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen fogamzásgátló módszert érdemes használni?

Figyelt kérdés

A helyzet az hogy szeretném abbahagyni a fogamzásgátló tabletta szedését. Az interneten láttam jó pár hormonmentes opciót de egyszerűen nem tudom melyiket érdemes választani.... Sok olyan van ami nem tetszik. Illetve mivel 5 éven belül valamikor gyermeket szeretnék ezt pl a spirált nem ajánlott.

Láttam ezt a rezgyongyot ez valami új. És állítólag ezt feltennék még nem szült nőnek is. De alapvetően én ettől is idegenkedem.

Legjobb megoldásnak a gumi tűnik mert hát mi maradna.. más.

Kíváncsi lennék rá ki mit használ és hogy oldja meg. Az időben kiveszem jellegű dolgok nem játszanak...

Aki gumit használ egyébként az nagy tételben vásárolja? Melyik oldal a megbízhatóbb?

2021. márc. 31. 09:59
 1/5 anonim ***** válasza:

Szerintem a gumi a legjobb választás ha a gyógyszer kiesik.

Nincsenek hosszú távú következményei és nem roncsolja senki szervezetet. Valamint a második legbiztonságosabb módszer.

A pesszárium, spermicid stb kevésbé hatásos.

Óvszert mi lidlbe vettünk régebb.

2021. márc. 31. 10:01
 2/5 anonim ***** válasza:

A rézgyöngyről én nem olvastam túl jókat, a felhelyezés is nagyon fájdalmas.

Van még a pesszárium és spermicid gél, nem annyira biztonságos és szerintem macerás is.

Van a gumi, ez a legjobb megoldás szerintem. Mivel én latexérzékeny vagyok kB.egy fajta gumit tudok használni,amit boltokban nem lehet nagy tételben vásárolni.

2021. márc. 31. 10:10
 3/5 anonim ***** válasza:
47%

Sokan mondják, hogy a spermicid kevésbé hatásos, meg hogy pharmatex baby, stb...

De én évekig használtam, és nem lettem terhes.

Biztos nem azért nem lettem terhes, mert meddő vagyok,ugyanis most várom az elsőt. (tervezett, nem becsúszott)

Szerintem max az vele a baj, hogy sokan nem előtte teszik fel, hanem utána (mert úgy is megöli őket, gondolják) Meg dugnak kicsit, és aztán beteszik a kúpot, az ejakuláció előtt, szóval sokan nem megfelelően használják.

Úgy persze becsúszik.

Azt viszont érdemes tudni a kúpról, hogy kissé büdi (nem gáz) nincs jó íze (ha volt benned a pasi, és szopnál, rossz ízű) és kissé túlsíkosít.

Én sokszor tettem fel aktus után tampont (nem szabad rögtön kimosni) mert ha felállsz, kifolyik belőled.

Ezek a kényelmetlenségek persze magyarázzák, hogy miért nem tették fel sokan úgy, ahogy elő van írva: aktus előtt. Mert akkor lesz belőle baba, valóban.

És azt is bele kell venni, hogy az én pasimnak volt/van valami érzelmi csatája a gumival, ha felvette, azonnal lelankadt.

Én nem akartam fogamzásgátlót, neki meg nem állt fel gumival.

2021. márc. 31. 10:15
 4/5 A kérdező kommentje:
Na hát a gumi miatt én attól félek hogy nem menne neki benne de ugyanakkor meg válaszok alapján is az tűnik a legjobbnak.
2021. márc. 31. 10:26
 5/5 anonim ***** válasza:
Spiralt.fel perc alatt leveszik es mar mehet a babaprojekt
2021. márc. 31. 20:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!