Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vérezhetek korábban emiatt?
Estére nagyon megfájdult a gyomrom és szörnyű hányinger jött rám. Fél 11-kor bevettem a szokásos időben a fogamzásgátlót. Fél 12-kor viszont hasmenésem volt. Vártam valameddig,ezért negyed 1-kor pótoltam a szemet. Gondoltam utána már csak elalszok, de háromnegyed 1-kor megint ment a hasam. Már nem veszek be egy harmadikat is, mert még mindig fáj a gyomrom.
Lehet, hogy hamarabb fogok vérezni emiatt? Egyébként nagyon a levél végén tartok. Már csak szerdáig lenne 3 szem, aztán egy hét szünet.
Tud valaki tanácsot adni??
Nem fordult velem ilyen még elő.
N
4 éve szedem, de még soha egyet sem hagytam ki. Nagyon odafigyelek a normális szedésre.
Ez most nagyon hülyén jött ki. Valamit elkaphattam, mert eszméletlen rosszul vagyok egész este. :( Ráadásul aludni sem tudok. Reggel meg munka.
Így mikor fog védeni újra? Ha közbejön a gyógyszermentes hét?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!