Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Ha valakinek trombózis hajlama...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha valakinek trombózis hajlama van, akkor az óvszeren kívül milyen védekezés van, ami egy 19 éves lánynak jó, és érezhetem teljesen a párom? Illetve valaki ment már el trombózishajlammal DNS tesztre? Ha igen, akkor mi volt, és mi lett az eredmény?

Figyelt kérdés
Remélem segítetek nekem, kicsit ki vagyok akadva, nem számítottam rá, hogy ez lesz az eredmény. Papámnak trombózisa volt, illetve a nővére is abba halt bele. Csak genetikailag lehet örökölni a hajlamot?
2008. dec. 4. 17:24
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

A trombózishoz nem tudok hozzászólni, de ajánlom figyelmedbe a Pharmatex termékeit:

[link]

2008. dec. 4. 17:39
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
a Pharmate tényleg jó,én is azt használom!
2008. dec. 4. 18:46
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
az x lemaradt:)
2008. dec. 4. 18:46
 4/7 anonim ***** válasza:
Patentex oval is jó!
2008. dec. 8. 20:09
 5/7 anonim ***** válasza:

előző vagyok.szerintem peteérés környékén ne élvezzen beléd,még a kúp mellett sem,biztos ami biztos.

Peteérést nyomon tudod követni: www.babatervezo.hu

Az ott leírt minimikroszkóp nagyon jó,kiegészítésnek!

2008. dec. 8. 20:12
 6/7 anonim ***** válasza:
Én pharmatexet használok és ki is száll belőlem!Így a tuti szerintem!:)
2008. dec. 8. 22:31
 7/7 anonim válasza:

Szia!

Én voltam már ilyen "vizsgálaton". Sajnos már volt trombózisom. :-( Az erdményem homozigóta leiden mutáció. Mindkét szülőtől örökölt hajlam. Soha nem szedhetek hormon tartalmú gyógyszereket. Ha 10 évvel ezelött mikor el kezdtem szedni a tabláttát elküldtek voln ilyen vizsgálatra akkor nem is szedhettem volna soha.

Egy vérvégel volt az egész és után kb 2 hónapot vártam az eredményre.

Én is most kutakodok megfelelő fogamzásgátlás iránt.

Most úgy tűnik találtam valamit...

írj privit.

2008. dec. 24. 09:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!