Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » 18 tabletta után már véd a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

18 tabletta után már véd a fogamzásgátló?

Figyelt kérdés
Az már két és fél hét...és yasminelle a fogamzásgátló, aki szed ilyet milyen tapasztalata van róla?
2010. aug. 19. 15:20
 1/7 anonim ***** válasza:
attól függ hogy milyen fog.gátlóról van szó, valamelyik véd 2 heti (14 után) valamelyik csak 1 hónap után nyújt védelmet.
2010. aug. 19. 15:24
 2/7 anonim ***** válasza:
első vagyok bocsi, nem olvastam el a magyarázatot , de a tájékoztatóba benne van, vagy pedig az orvosod is tud erre válaszolni. én Lindynettét szedek , ebben nem tudok segíteni, bocsi.
2010. aug. 19. 15:26
 3/7 anonim ***** válasza:

Elvileg,ha a menzeszed 1.napján vetted be és normálisan szedted,igen,véd. Gyakorlatilag azt szokták javasolni, hogy szedd be az első levelet és csak azután ajánlatos elhagyni az egyéb védekezési módszereket. Szerintem várd meg azt a pár napot, ki lehet bírni,ne kockáztass, mert nem éri meg!

Egyébként ha kérdésed van,olvasd el a betegtájékoztatót, vagy kérdezd meg az orvosodat, milyen gyógyszert szedsz is valójában..

2010. aug. 19. 15:27
 4/7 anonim ***** válasza:
Csak ha egyszerre szeded be, pezsgővel.
2010. aug. 19. 15:29
 5/7 A kérdező kommentje:
úgy olvastam a tájékoztatóban hogy elvileg már az első nap után véd ha a menstruációm első napján veszem be, egyébként rendesen szedtem! csak annyi a baj, hogy éppen azért kérdeztem mert akkor hagytunk fel az egyéb védekezési formákkal :S most van a 7napos szünetem és kicsit parázok :S
2010. aug. 19. 15:34
 6/7 anonim ***** válasza:
Nem értem. Eddig nem írtad ki a kérdést, de azt a pár napot már nem bírod kivárni, míg letelik a 7 napos szünet? Ha nem jön meg, akkor kezdj aggódni.
2010. aug. 19. 15:54
 7/7 Mia válasza:
én syniciát szedek nekem azt irja h egy hét után egyből véd de én inkább most óvszerrel védekeztem ... pedig 8 napja kezdtem el szedni elötte nem volt fogamzásgátlóm
2011. ápr. 26. 15:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!