Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
35 év felettiek, szedtek még fogamzásgátlót? Melyiket? Az egyik orvos szerint nem szabadna, a másik simán kiírja.
Figyelt kérdés
Én még "csak" 31 vagyok, de már gondolkodom rajta, hogy 35 éves koromban abbahagyom a tablettaszedést, vagy hamarabb.2010. aug. 19. 13:11
1/12 anonim válasza:
Minek? Anyám 40éves mindjárt, és még nagyba szedi( láttom tabit éjjeli polcán)
bár már óvszert is fedeztem fel fürdőben
de mindegy, szerintem nyugodtan szedd tovább, párodnak is kényelmesebb
2/12 anonim válasza:
Szerintem nem véletlenül írják mindenhol, hogy 35 éves kor felett már nem ajánlatos...
3/12 anonim válasza:
35 éves kor felett már nagyon kockázatos a szedése. Szerintem inkább nem kéne. Térjetek majd át valamilyen másfajta fogamzásgátló módszerre.
4/12 anonim válasza:
akkor ezek szerint nincs gyereked? és nem is akarsz majd? amugy ha akarsz 35 felett már a gyerek szülés is kockázatos!!!!
5/12 anonim válasza:
35 felett még lehet gyereket szülni. tizenévesen is kockázatos, nem gondolod? amugy csak akkor kockázatos 35 felett tabit szedni, ha cigizel.
7/12 anonim válasza:
azért mert a cigi + fogamzasgatló növeli a trombózisveszélyt.
8/12 anonim válasza:
Én nem szedném. Egyébként a gyerekszüléssel igaza volt annak aki írta, hogy kockázatosabb 35 felett és ez így van. Nem feltétlenül lesz baj meg minden, de az esélye nagyobb, hogy az legyen.
9/12 anonim válasza:
10/12 A kérdező kommentje:
Van már egy gyermekünk, talán vállalunk kistesót is, még nem tudjuk, sok mindentől függ. Szívem szerint 1-2 éven belül szülnék. 35 felett viszont nem szivesen szülnék, nem akarunk túl nagy korkülönbséget.
Több nőgyógyászt is lehet kérdezni a neten, olvasgattam a válaszokat,hát némelyik azt írja,hogy 45 éves korig is szedhet egy nő fogamzásgátlót. Hát én biztos nem. Egyébként soha nem dohányoztam,de akkor se kell a bogyó 35 felett, inkább vmi más módszer.
2010. aug. 19. 15:14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!