Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Az orvos nem emlékszik, hogy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az orvos nem emlékszik, hogy felírta a fogamzásgátlót?

Figyelt kérdés

Szeptemberben elmentem egy magán nőgyógyászhoz, aki felírta a DIINELL nevű fogamzásgátlót, ami sajnos nem vált be még 3 hónap után sem, így december elején visszamentem és felírta a ROXANALLE-t, ami úgy néz ki, hogy be is vált.

Mivel a húgommal egy nőgyógyászhoz járunk, és ő ment magának gyógyszert íratni, ezért kértem, hogy akkor nekem is írasson. Ebből eddig nem volt gond, fordítva is volt már ilyen.

Kérdezte a nőgyógyász a húgomat, hogy milyen fogamzásgátlót szedek, és ő mondta, hogy a Roxanalle-t, erre a nőgyógyász azt mondta, hogy ő ilyenről nem tud, nekem a Ditinell van felírva, azt szedem és azt fogja felírni meg hogy nem látja a rendszerben.

Ezért inkább felírta nekem is az ALTFORALLE-t, amit a húgom is szed, mert elvileg ugyanaz, csak a neve más.

Szóval teljesen érthetetlenül állok a helyzet előtt, hogy kb fél éva alatt miért kell már a harmadik fogamzásgátlót szednem, ha a jelenlegi bevált.

Az hogy létezik, hogy az orvos nem látja a rendszerben azt a receptet, amit nekem írt fel?

2021. márc. 17. 10:34
 1/2 anonim ***** válasza:
Kellene látnia.
2021. márc. 17. 10:39
 2/2 anonim ***** válasza:

Nem emlékszik, mert x db páciens fordul meg nála és nem tartja fejben hogy kinek mit írt fel, csak a rendszerből látja. Azt meg vagy nem vitte fel az asszisztens, vagy valami infóhiba volt ami miatt nem jelent meg rendesen.

Máskor ne hagyd magad és ragaszkodj hozzá hogy igenis Roxanelle-t szedsz és azt írjon fel (most már ne válts vissza rá).

2021. márc. 17. 10:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!