Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hízás is a 72 órás tabletta mellékhatása lehet?
Figyelt kérdés
10-én vettem be a tablettát, 13-án meg is jött, négy nappal korábban, mint ahogy kellett volna, sokkal jobban fájt a hasam a szokásosnál, nagyon fáradt és gyenge voltam, a fejem is sokat fájt az elmúlt napokba. Ezek nyilván a tabletta mellékhatásai, de emellett az is észrevettem a hasamon, hogy híztam, pedig nem eszem többet, semmit nem csinálok másképp.2010. aug. 18. 17:32
2/3 anonim válasza:
igen, egészen elképzelhető. , barátnőm fél év alatt 2 vett be, eredmény: hormonháztartása teljesne felborult, össze vissza vérezget, folyamatos hánys, hányinger, fej fájás, szédülés...és még sorolhatnám, és 12 kg hízott 6 hónap alatt.
3/3 A kérdező kommentje:
Hát igen, az biztos, hogy nem egy egészséges dolog, de előfordulnak balesetek, így aztán ez volt az egyetlen megoldás. sokan mondták, hogy inkább fogytak, meg alig esznek. Persze mindenkire máshogy hat. Ezért is kérdeztem meg, hogy másra is hatott-e így. Köszönöm.
2010. aug. 19. 15:50
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!