Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Van itt olyan, aki 72 órás...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van itt olyan, aki 72 órás bevétele után terhes maradt?

Figyelt kérdés
mielőtt bárki kötekedni kezd, baleset történt, nem felelőtlen 12 éves viszketős kislány vagyok, és kíváncsiskodom, kicsit aggódom, kb 30 órára vettem be
2010. aug. 18. 15:09
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Én a harmadik napon vettem be kb 4 órával az első gumi nélküli együttlét előtt. 5x szeretkeztünk gumi nélkül, tehát 5x élvezett belém, és nem maradtam terhes.

Na neked is csak gratulálni tudok!!!!!

2010. aug. 18. 15:37
 12/16 anonim ***** válasza:

Igen, az én barátnőm terhes lett kb 15 óra múlva vette be a szex után ! abortusz lett belőle :(

az nőgyógyász azt mondta , hogy egy kb 100ezerből egy nővel fordul elő , egy szóval pech-e volt !de ez nem vígasztalt egyáltalán senkit !

Ettől függetlenül NE aggódj , NEM leszel terhes, NEM te leszel a másik 100 ezerből az az egy, ezt így fogd fel, mert ha izgulsz és ezen rágod magad ! Csinálj teszted az együttlét után két héttel , a teszted pedig gyógyszertárban vedd, ne drogériában és ne máshol !!!!

2010. aug. 18. 16:03
 13/16 anonim ***** válasza:

Egyszer az oldalon volt egy olyan kérdés, hogy hogy lehet az, hogy bevette a tablettát, de most mégis egy pozitív teszt van a kezében.

Tehát van ilyen, de ritka.

Egy aktus során, egészséges pár esetén, ovulációkor 20% az esély a teherbeesésre.

A 72 órás tabletta az EGYÉBKÉNT LÉTREJÖVŐ terhességek 95%-át akadályozza meg, ha 24 órán belül, 86%-át ha 24-48 óra között és 56%-át ha 48-72 órán belül veszik be.

Ha számolgatsz egy kicsit, akkor rájössz, hogy tényleg picike rá az esély.

2010. aug. 18. 16:11
 14/16 A kérdező kommentje:

nagyon szépen köszönöm a válaszokat, kérlek látatlanban is drukkoljatok, hogy negatív tesztem legyen :/

egyébként mi a baj a drogériás tesztekkel?

2010. aug. 18. 16:18
 15/16 anonim ***** válasza:

én írtam a kommentet , hogy gyógyszertárban !!!

hogy miért ?

én produkáltam egymás után három pozitív tesztet és mondjuk én speciel falra másztam tőle....szóval még nem jött volna jól a baba ....de én abba bele sem gondolok, hogy ha azok is vettek abból a tesztből akik már rég óta próbálkoztak és nem jött össze és most egy ál pozitív tesztet produkáltak az szörnyű lehet !

Nem tudom , nekem ezt tanácsolták, mert az megbízhatóbb, a szállítás, tárolás stb .miatt !

2010. aug. 18. 16:39
 16/16 anonim ***** válasza:
Ha már megtörtént a beágyazódás, ami egyénfüggő, hogy kinél mennyi idő, már nem fog hatni!
2010. aug. 19. 07:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!