Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátommal lefekudtunk és kiszakadt a gumi de nem ment el és később beugrottunk a gyógyszertárba 72 órás tabiert miután haza értünk úgy gondoltuk csinaljuk kicsit gumi nélkül (ami kb 1-2 perc lehetett) aztán húztunk fel óvszert ...?
És az aktus után 1-2 órával bevettem a tabit ami hirtelen szét olvadt a fele a számban g hozza tennem a peteresem napján történt ez a kérdésem annyi lenne hogy mennyi az esélye hogy terhes leszek vagy lehetek így egyáltalán ?
Legyszi csak rendes és normális válaszokat !🥺
Kamu.
Az esemény utáni tabi recept köteles. Nőgyógyásznak kell felírni. Nincs az a patika ami receptköteles gyógyszereket csak úgy kiad puszira, főleg ilyen komolyabb gyógyszereket, amik nagyon megzavarhatják egy ember szervezetét (akár tartósan is).
Fú egyszer volt rá szülségem, 4 órán át várattak a nőgyógy sürgősségin, mire receptet kaptam.
Ennyit a kérdésedről.
Van ahol kiadják az esemény utánit!
Szerintem nagyon kevés az esélye, hogy ezek után terhes leszel. Azért egy ilyen tabeltta erősen felkavarja a hormonjaidat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!