Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kimaradt tabletta, rövid menstruáció? (részletek lent)
Évek óta szedek már fogamzásgátlót, viszont utolsó időszakban egy szemet kihagytam, illetve egyet késve vettem be (este 8 helyett másnap reggel 6).
Kb. 2-3 éve már egyszer előfordult, hogy egy szem kimaradt, viszont nem volt semmi változás.
Most...Meg is jött, ahogy szokott... viszont két nap alatt elmúlt, és érezhetően gyengébb is volt.. ilyen sosem volt. 4 napig tart, 5.en max reggel látszik valami.
Nekem mindig pontos ciklusom volt, az első mentesz óta 26. napra, amióta gyógyszert szedek 28. napra beállt, eltérés sosem volt.
Létezik, hogy a kimaradás-csúszás az oka ennek?
Voltunk együtt a párommal, de ebben a hónapban csekély az együttlétek száma, mert kb itthon sem volt... és pont nem is abban az időszakban amikor elfelejtettem.
Gondolom mivel megjött nem sok esélye van annak, hogy baba van a dologban..
Köszönöm, hogy írtál.
Igazából tervezünk babát, a párommal úgy beszéltük meg, hogy ezzel a dobozzal végigszedem, utána leállok vele és elmegyek dokihoz, hogy ilyen szándékunk van, mit hogyan stb...
Csak ez most meglépett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!