Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Az az aktus védett volt még,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az az aktus védett volt még, vagy aggódjak?

Figyelt kérdés
Ha minden nap 5-kor veszem be a tablettát, és tegnap ugyanúgy bevettem 5-kor, majd 17:30-kor szexeltem, akkor még az előző napi tabletta hatott (mert a fél órával hamarabb bevett tabletta még nem)? Úgy értem, 7 hónapja szedem a tablettát, tehát az már ki kellett, hogy alakítson védettséget annyira, hogy hasson ugye? Mert az aznapi tabletta nem biztos, hogy felszívódott (amit fél órával az aktus előtt vettem be, kb és fél, 4, órával később ment a hasam egy kicsit) és nem volt lehetőségem időben pótolni, viszont tudom, hogy emiatt védekezni kell máshogy is egy darabig. VISZONT az érdekelne, hogy az a bizonyos aktus, amiről az előbb beszéltem, védett volt ugye? Nem kell aggódnom, hogy abból baba lesz igaz? (Láttam, hogy vannak hasonló kérdések, de számomra kielégítő választ nem olvastam.) Remélem értelmesen elmagyaráztam a dolgot. Normális válaszokat kérnék, köszönöm!

2021. febr. 24. 16:35
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
Nem mondanám konkrétan vizesnek, nem az a "sürgősen mosdóba kell mennem" fajta volt, ezért vissza is tartottam plusz egy órán keresztül, tehát egészen pontosan 4 órával a tabletta bevétele után ment a hasam. Annyi, hogy az az 1 óra nem tudom, számít-e bármit is.
2021. márc. 5. 18:07
 12/12 anonim ***** válasza:
Nem mert akkorra már felszívódott plusz a simán csak egyszeri a szokásosnál kicsit hígabb széklet nem fogja befolyásolni tehát felesleges pótolni a tablettát anélkül is védett maradsz ha még pótolta is akkor még inkább
2021. márc. 6. 23:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!