Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Menstruáció első napján...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Menstruáció első napján közösültem párommal nem védekeztünk lehet terhes?

Figyelt kérdés
2010. aug. 17. 17:43
1 2
 11/18 anonim válasza:

Szia.

A vedekezes minden esetben fontos. Jartam en is igy az elso nap szeretkeztunk es az nekem 50.000ft ba kerult! :(

2010. aug. 24. 10:08
 12/18 anonim ***** válasza:
100%
És 16 évesen mi a büdös francért nem vagy képes gumit húzni?
2010. aug. 24. 11:15
 13/18 Crepkey válasza:
Mit paráztatjátok a szerencsétlent... Nagyon nagyon kevés rá az esély, hogy terhes legyen, szóval ne izgulj, de figyelj oda jobban, ha nem szeretnél gyereket! ;)
2010. aug. 24. 11:43
 14/18 anonim válasza:
Ez van, mikor 16 évesen még a világról semmit nem tudnak, csak szentül hiszik, hogy igen. De a szexre már a 8 éves taknyosnak is van esze, nemhogy a 16 évesnek. Szégyen, és az is szégyen, ha te nem így gondolod. A kérdésre pedig a válasz, bármikor van esély, hogy teherbe esik, még ha meddő akkor is. Kis esély is esély, utána meg a születő gyerek járja meg, két gyerek miatt...
2010. aug. 24. 14:40
 15/18 anonim válasza:
74%

Tényleg túlszivatjátok szegényt!

Mindenképp felelőtlenség,16 évesen védekezés nélkül szexelni,pláne ha nem akartok még gyereket.Erre máskor oda kell figyelni.

Másrészt tényleg kicsi az esély a terhességre,főleg ha azóta a lányzónak rendesen megjött a mensije.

Ilyenkor a méh nyálkahártyája leválik,tehát nem igen tud beágyazódni,szerintem.

2010. aug. 24. 17:46
 16/18 anonim válasza:

Még...

De egy doki nem árthat meg! :) és be sem mószerol a szülőknek! ;)

2010. aug. 24. 17:52
 17/18 anonim ***** válasza:

Nem szivatjuk túl.A méhnyálkahártya valóban leválik menstruációkor,de ebben az esetben nem a beágyazódás a kérdéses,hanem a peteérés.Ha volt peteérés és meg is termékenyült akkor még több,mint egy hét,hogy eljusson a méhbe és még jó pár nap mire ott beágyazódik.Vagyis mire a beágyazódásra kerülne a sor,addigra a méh nyálkahártyája újra elég vastag lesz.

Peteérés pedig nem csak félidőben lehet,hanem bármikor és akár több is.

2010. aug. 24. 17:58
 18/18 A kérdező kommentje:

Kösz mindenkinek a válaszát

hála az istenek nem lett az :D

2010. aug. 30. 18:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!