Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fogamzásgátó mellett intimzuhany?
Figyelt kérdés
8hónapja szedek fogamzásgátót, azóta rendszeresen visszatérő hüvelyfertőzéseim vannak (bakteriális, gombás), a nógyógyász szerint a sperma kémhatása megzavarja a hüvelyflórámat. Barátnőm azt tanácsolta h minden sex után használjak intim zuhanyt. Érdekelnének tapasztalatok ez ügyben. Köszönöm2021. febr. 22. 20:46
1/12 anonim válasza:
Az intim zuhannyal pont azt fogod elérni hogy még jobban felborul a hüvely flórád.
Az is lehet hogy pont a fogamzásgátló okozza a problémát. Próbáld ki hogy pár hétig nem élvez beléd a párod, hanem máshova és ha akkor is kijon a hüvelyfertőzés akkor valószínűleg a fogamzásgátló okozza.
Én a gynophilus hüvelykúpot tudom még ajánlani, ez hüvelyflóra visszaállító kúp, esetleg ezt is kipróbálhatod én menstruáció után pár napig szoktam használni.
Ha szeretnél még kérdezni nyugodtan írj privátban.
2/12 anonim válasza:
Nalam sajnos a gyogyszer okozta, es muszaj volt abbahagynom. Amit az elozo irt tenyleg jo, en is azt szoktam hasznalni huvelyflora helyreallitasra.
4/12 anonim válasza:
Az a fogamzásgátlótól lehet. Sperma nem savas kémhatású, hogy a hüvelyed lúgos ph-ját felborítsa. Én nem is ajánlom a fogamzásgátlót csak úgy vizsgálatok nélkül (a khm, kissé "buta" dokik hajlamosak mindenkinek felírni, aki betéved hozzájuk, mégha nem is élnek nemi életet. Ha igen, akkor is vizsgálat, kenetvétel, vérvétel, tenyésztés, dns vizsgálat nélkül, amit hatalmas ostobaságnak tartok. Lehetsz a szedése mellett tünetmentes, de lehet pont te leszel az az egy nő, aki belehal a szedésébe.
5/12 A kérdező kommentje:
Közösülés után a hüvelybe kerülő sperma lúgos kémhatása miatt gyengülhet a természetes védekezőrendszer. Ebben az esetben segítséget jelenthet a gumi óvszer használata a közösülés teljes időtartama alatt, hisz az ejakulátumot - spermát - (így a "lúgos vegyhatást" is) az óvszer felfogja.
2021. febr. 22. 21:25
6/12 A kérdező kommentje:
Ezt egy csikkből vágtam ki
2021. febr. 22. 21:25
7/12 anonim válasza:
Igen, van ilyen eset mikor a sperma miatt borul fel a hüvelyflóra, de a fogamzásgátló tablettának ez egy nagyon gyakori mellekhatása hogy visszatérő hüvelyfertőzést okoz.
8/12 anonim válasza:
Neeeeeeeeeee, az intim zuhany csak még több laktobacilust fog kimosni! Patika - hüvelyflóra helyreállítók, van krém, tabi, mindenféle. Azt használj (ne dugáskor, hanem kúraszerűen).
9/12 A kérdező kommentje:
Az a kérdés h ha intimzuhanyt használok sex után az megvéd e?
2021. febr. 22. 21:34
10/12 anonim válasza:
Leírtuk többen is már hogy az intim zuhannyal csak többet ártasz mint használ.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!