Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
SOS! Késik, mit tegyek?
Figyelt kérdés
Sos!
A múlt hónapban bevettem egy esemény utáni tablettát, és ezért nem normálisan jött meg a menstruációm. Most pedig már 9 napja késik, de éltem múlt hónap óta nemi életet.
Csináltam 2 terhességi tesztet 1 hét különbséggel, de negatív lett.
Lehetek terhes ezek ellenére? Vagy késhet az esemény utáni tabletta miatt?
2021. febr. 18. 20:00
1/10 anonim válasza:
Nem egyszer kell bevenni. Folyamatosan szedni kellene
2/10 DeMoR válasza:
Az előző, már bocsánat, de enyhén szólva is tájékozatlan idió.. khm mármint kedves ember. :D
Nos ha több teszt is negatív, nem. 3 egymás után elvégzett negatív terhességi teszt már közel garantálja a pontosságot. (min. 3 eredmény átlagolható) Illetve valóban felkavarhat ennyire egy ilyen kemikália.. ^^
3/10 anonim válasza:
Hát most lehet, hogy egy pár hónapig rendszertelen lesz. Az esemény utáni nagyon megkavarja a hormonjaid.
4/10 anonim válasza:
Amúgy a betegtájékoztató írja, hogy ez normális.
5/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat
2021. febr. 18. 21:18
6/10 A kérdező kommentje:
Már 12 napja késik, remélem megjön
2021. febr. 21. 17:25
7/10 A kérdező kommentje:
A harmadik teszt is negatív lett
2021. febr. 22. 18:03
8/10 anonim válasza:
Azért, mert nem vagy terhes. Az esemény utáni miatt van, lehet, hogy most hónapokig nem is lesz vérzésed.
9/10 anonim válasza:
Ez normális. Nekem égetett a méhem, fehér, bűzös folyásom volt és menstruáció helyett csak a hasam fájt. Két hónap után (szóval kb 25 nap késéssel) jött csak meg. Én terhességi tesztet sem csináltam, tök felesleges 3-at venni, ha nagyon kíváncsi vagy; reggeli vizeletből egy teszt is elég. Nem költenék pluszban erre is ha már a hormon felborította a ciklust
10/10 A kérdező kommentje:
Na ma megjött végre, úgyhogy tényleg a gyógyszertől volt
2021. márc. 2. 21:58
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!