Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fogamzásgátló melletti terhesség?!
Veletek történt-e már ilyen. Régóta szedek fogamzásgátlót és a múltkori vérzésem elég kevés volt. Lehet másnak ez a normális mennyiség,de nekem előtte nagyon erős volt mindig.
Kezdek izgulni a terhesség dolgon.
Elég feszült vagyok az elmúlt időben, persze ez már lehet a bemagyarázás rész, vagy hogy vizsgára készülök.
Mindig időben veszem be és nem felejtek ki szemeket.
Vérzés után együtt voltam a párommal és fájt(lent volt a méhszájam) ez jelen esetben jelent valamit?
Valamint szerintetek mennyi az esély arra, hogy terhes vagyok?
(nincs kaja utáni sóvárgás, nincs reggeli rosszullét, nem vagyok érzékeny szagokra,csak ez a fránya vérzés idegesít.)
nagyon köszönöm előre is a választ!
Szia. Velem is ugyan ez volt. Ènis règota szedtem a gyogyszert ès egyszer csak sokkal kevesebb verzesem volt, aztán megilyedtem. Vettem tesztet negatív lett, de mèg ezekután is aggodtam. Nődokim azt mondta hogy gyógyszer mellett ez teljesen normális..ugyhogy tök feleslegesen stresszeltem.
Egyèbkènt lehet gyogyszer mellett terhessèg de az nagyon nagyon ritka. A kevesebb vèrzès nagy valószínűséggel a gyógyszer miatt van, eleve az a lènyege a gyogyszernek hogy ne legyen rendes menstruaciód csak megvonásos vèrzèsed. A stressz is okozhatja amúgy. De ha nem hagy nyugodni a dolog vegyèl egy tesztet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!