Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyi ideje voltál együtt a pároddal, mikor elkezdtél fogamzásgátló gyógyszert szedni? (először)
Figyelt kérdés
Valamint egy friss, kezdődő kapcsolatban engednéd az első együttléteket óvszer nélkül is, ha már gyógyszert szedsz?2010. aug. 16. 21:10
1/11 anonim válasza:
2 és fél éves kapcsolatban kezdtem gyógyszert szedni,szerintem nem kell elkapkodni. Én nem engedném friss kapcsolatban gumi nélkül, akkor sem ha szedek gyógyszert. Majd ha eljön az ideje...
2/11 anonim válasza:
nem tudom hogy értsem a kérdést:D
együtt majdnem 2 éve voltunk.
szexuálisan 1-2 hónapja, utána váltottunk gumiról tabira.
3/11 BeerHunter válasza:
Olyan fél éve.
Mondjuk nem én, hanem a bnőm:)
4/11 anonim válasza:
2 hónapja voltunk együtt és 5 hónapja ismertem.
5/11 anonim válasza:
1 hónap után váltottunk, 2 és fél éve vagyunk együtt már:)
6/11 anonim válasza:
3 hónapja voltam együtt vele, mikor úgy döntöttem, hogy ezért a kapcsolatért megéri
7/11 anonim válasza:
3 és fél hónapja voltunk együtt, és három hónappal az első szeretkezésünk után voltunk együtt gumi nélkül. Egy friss kapcsolatban én nem engedném gumi nélkül. Szerintem 2-3 hónapot kell ezzel várni.
8/11 anonim válasza:
3 hónapja voltunk együtt, mikor kezdtem, és engedtem óvszer nélkül
10/11 anonim válasza:
Nem volt párom, amikor elkezdtem szedni, a nőgyógyász az iszonyatos menstruációs görcseimre írta fel a gyógyszert.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!