Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen óvszert kéne választanom?
Figyelt kérdés
Ez lesz az 1.alkalom hogy vásárlok,úgyhogy nem tudom milyet kéne. Durexben gondolkoztam, mert az nem tűnik gagyinak,viszont azt nem tudom hogy méretezés szerint nekem milyen kéne.
Hosszra 16cm kerületre 13cm
Valaki esetleg ez alapján meg tudná mondani melyik méret a jó?
2021. febr. 9. 22:32
2/11 anonim válasza:
Nem a hossz a kérdéses, hanem az átmérő. Nekem az Intense jön fel legkönnyebben.
3/11 anonim válasza:
Átlag méret jó lesz, nem csúszik le. Piros durex a legjobb
4/11 anonim válasza:
Durex classic simán jó lesz. Ha nem, akkor van mysize-ban kisebb.
5/11 anonim válasza:
elég kicsi a méreted. ha nem jó a normál vannak kisebb méretű óvszerek is
6/11 anonim válasza:
Szerintem ez teljesen normál méret. Vegyél bármilyet és jó lesz!
7/11 anonim válasza:
Nekem a durex mindig szorított, olyannyira, hogy le is lankadtam, fel sem tudtam húzni soha. Nem ajánlom.
8/11 anonim válasza:
Pont ekkora az enyém, standard durex pont jó, amivel tele vannak a polcok.
9/11 A kérdező kommentje:
Köszi azoknak akik kultúrált,normális választ adtak!
2021. febr. 10. 22:23
10/11 anonim válasza:
Egyébként otthon egyedül kell felpróbálni, gyakorolj kicsit rajta, milyen érzés, hogy kell felhúzni, lehúzni, élvezz bele, stb. Nem pedig majd élesben kísérletezni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!