Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fogamzásgátló szedése mellett éreztek hasszurkálást? S ha igen, vajon mitől van?
Figyelt kérdés
2010. aug. 16. 14:13
1/8 anonim válasza:
Én két éve szedek fogamzásgátlót,de nem éreztem(érzek) semmi ilyet!
2/8 A kérdező kommentje:
én is egyetlen egyszer éreztem, egy hónapig. aztán elmúlt...s nem tudom hova tenni?!
2010. aug. 16. 14:59
3/8 anonim válasza:
Ne aggódj, nekem is van szúrkálásom, többször is. Nem tudom mi okozza, de nem a hasamnál, hanem a petefészeknél. Arra tudok gondolni, hogy van peteérésem csak tüszőrepedésem nincs...de nem tudom :) ez nem túl valószínű.
4/8 anonim válasza:
3 évig szedtem a lindynettét , majd abba hagytam , született egy kislányom, és most újból szedem, teljesen megvagyok vele elégedve, amikor elkezdtem szedni (17) akkor emlékszem rá hogy az első héten nagyon megnőtt az étvágyam, éreztem szurkálásokat, és néha hányingerem is volt, de szerencsére elmúlt, nyugodj meg, ez egy telejsen normális tünete. 24 N
5/8 anonim válasza:
Igen, én is érzem:S és nagyon rossz.. mintha peteérésem lenne és nekem is a petefészkemnél van, a balnál.. fogalmam sincs mitől lehet. majd úgyis mennem kell hamarosan dokihoz felíratni a köv. adagot és megkérdezem. Lindynettet szedek, 2 hónapja kb.
6/8 A kérdező kommentje:
igen nekem is a petefészkem vacakol, s olyan kellemetlen... s aggódok, hogy nincs-e valami baj. a dokim szabin van, így... nem tudom mitévő legyek?
2010. aug. 16. 21:40
7/8 anonim válasza:
menj el egy másik dokihoz ha annyira aggódsz, nehogy aztán tényleg valami bajod legyen,. és ne lehessen babád vagy bármi.
8/8 anonim válasza:
Én két hete szedem a fogamzásgátlót, sokszor volt hányingerem, az étvágyam nekem is sokkal nagyobb, és én is ugyanígy éreztem a bal petefészkemnél hasszurkálást. De a fentiekből megállapítva valószínűleg ez természetes dolog, sok nő van ezzel így, szerintem egy idő után mindenkinek elmúlik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!