Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha felpróbálom az óvszert anélkül hogy beleélveznék, csak felhelyezem itthon, attól még jó?
Figyelt kérdés
Kipróbálnám mielőtt barátnőmmel szexelünk, ha felpróbáltam és nem élveztem bele csak felrakom amíg áll, attól még jó, használhatom a barátnőmmel?2021. febr. 5. 01:02
1/11 anonim válasza:
Dehogy :D hogy teszed fel újra ? Görgetni is olyan retek nehéz néha, h az embernek remeg a keze
2/11 anonim válasza:
Vagy úgy érted a kérdést, hogy előtte percekkel felteszed? Vagy én ezt most nem annyira értem.. ez a felpróbálom része nem tiszta
3/11 A kérdező kommentje:
Szerintem jól értelmezted, úgyértettem hogy ma felpróbálom pl. és holnap viszem úgyanúgy a többivel:D gondolom akkor nem a legjobb ötlet. Köszi a választ!
2021. febr. 5. 01:13
4/11 anonim válasza:
Nem tudod majd visszatenni, felpróbálni jó ha felpróbálsz egyet, hogy jó e a méret, de akkor utána az már kuka.
5/11 anonim válasza:
Amit felveszel az kuka, nem szabad 2 x felvenni
6/11 anonim válasza:
Nem tudod újra felvenni, és ki is szárad. Ha sikerülne is, sokkal könnyebben kiszakadhat. Ezeket nem lehet többször használni.
7/11 anonim válasza:
sot, ha szex utan kimosod es megszaritod, akkor meg lehet parszor hasznalni.
🤦🏻♀️ istenem..
8/11 anonim válasza:
Figyelj bro' te most 2-300 Ft-ért (kb. ennyi egy db óvszer ára) akarod kockáztatni a nem kívánt terhességet???
Nem tudod ugyanúgy visszatekerni, előváladékos (így akár spermás IS) lehet, ja és kiszárad ami miatt csökken a szakítószilárdsága.
9/11 anonim válasza:
Hát azért azt megnézném, mikor a barátnőd hanyatt, terpeszben, kéjesen néz rád és várja, hogy behatolj, te pedig előhúzod a fiókból a feltépett óvszeres tasakot, azzal a szöveggel, hogy:
"Tegnap felpróbáltam, ez jó lesz"...
Nem. Az óvszer egyszer használható fel. Ahogyan a WC-papírt sem fordítod meg, pedig a másik oldala még tiszta, ugye... :)
10/11 anonim válasza:
Nem, ez 1x használatos dolog. Meg én szerintem furcsán néznék, ha a pasim egy láthatóan már felhúzott, használtnak tűnő gumit próbálna felhúzni. Nem lenne valami bizalomgerjesztő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!